Taitokolmio: Paritansseja hyvällä sykkeellä jo 25 vuotta

Taitokolmio on keravalainen tanssiseura, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista paritanssiopetusta sekä vasta-alkajille että pidempään tanssineille konkareille. Kursseillemme voit tulla mukaan koska vaan ilman ennakkoilmoittautumista. Tanssikurssit pidetään Keravalla ja Tuusulassa.

Taitokolmio on toiminut vuodesta 1997 asti ja olemme Suomen Seuratanssiyhdistys SUSEL ry:n jäsen.

Hallitus

Taitokolmion hallituksessa on kuusi jäsentä/varajäsentä. Hallituksessa vuonna 2023 toimii:

Kuvassa alarivi vasemmalta:
Virpi Maljanen (puheenjohtaja)
Juuso Julkunen (varapuheenjohtaja)
PIrjo Erkkilä (rahastonhoitaja, ei hallituksen jäsen)

Ylärivi vasemmalta:
Panu Lahtinen
Marja Lehtiranta
TIina Kyytsönen
Kirsi Tarvainen

Kuva: Maiju Landström

Jäsenyys


Taitokolmion kurssit on tarkoitettu jäsenille ja olet tervetullut liittymään jäseneksi vaikka heti. Voit kuitenkin kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä -kurssimaksu on sama sekä jäsenille että kokeilijoille. Jäsenmaksu on 20 euroa kalenterivuodelta.

Taitokolmion jäsenenä pääset mukaan kurssien lisäksi myös Männistön kesätansseihin, pikkujouluihin sekä kaikkiin muihin jäsenille suunnattuihin tapahtumiin.

Kurssilaisia ei ole vakuutettu seuran toimesta, vaan kurssilaiset hoitavat vakuutukset itse.

Lue lisää jäsenyydestä ja jäsenmaksuista.

Yhteistyöseurat

Teemme yhteistyötä Hyvinkään Hymyhuulien, Lohjan Lavatanssijoiden ja Länsi-Uudenmaan Tanssijoiden kanssa. Taitokolmion jäsenet saavat käydän näiden seurojen kursseilla, ja sama toimii toiseen suuntaan. Muista aina näyttää jäsenkorttia kursseille mennessäsi.

Valokuvaus

Taitokolmion kursseilla otetaan usein valokuvia ja joskus kuvataan lyhyitä videopätkiä, ja niitä julkaistaan nettisivuilla ja/tai Facebookissa. Jos et halua näkyä kuvissa tai videoissa, kerro siitä meille kurssin aikana.