Taitokolmio: Paritansseja hyvällä sykkeellä jo 20 vuotta

Taitokolmio on keravalainen tanssiseura, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista paritanssiopetusta sekä vasta-alkajille että jo pidempään tanssineille. Kursseillemme voit tulla mukaan koska vaan ilman ennakkoilmoittautumista.


Taitokolmio on toiminut vuodesta 1997 asti ja olemme Suomen Seuratanssiyhdistys SUSEL ry:n jäsen. Kurssilaisia ei ole vakuutettu seuran toimesta, vaan kurssilaiset hoitavat vakuutukset itse.

Jäsenyys

Taitokolmion kurssit on tarkoitettu jäsenille ja olet tervetullut liittymään jäseneksi vaikka heti. Voit kuitenkin kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä -kurssimaksu on sama sekä jäsenille että kokeilijoille. Jäsenmaksu on 20 euroa kalenterivuodelta.

Taitokolmion jäsenenä pääset mukaan kurssien lisäksi myös Männistön kesätansseihin, pikkujouluihin sekä kaikkiin muihin jäsenille suunnattuihin tapahtumiin.

Yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat ja Länsi-Uudenmaan tanssijat) jäsenet voivat myös käydä Taitokolmion tunneilla ja sama toisin päin.


Vanhat jäsenet
Jos olet jo jäsen ja maksanut jäsenmaksusi 2018, jäsenyytesi jatkuu
automaattisesti vuonna 2019 ja saat jäsenmaksun sähköpostiisi tammikuun aikana. Jos jostain syystä et halua jatkaa jäsenenä, voit kirjautua jäsenrekisteriin omilla tiedoillasi ja tehdä eropyynnön. Luonnollisesti voit aina liittyä uudelleen.Uudet jäsenet

Jäseneksi liittyminen tapahtuu tämän nettilomakkeen kautta:
1) Täytä liittymislomake ja paina "lähetä" -painiketta. Tarkista, että annat oikean sähköpostiosoitteen.
2) Saat muutaman päivän sisällä vahvistussähköpostin, jonka jälkeen voit asettaa itsellesi salasanan jäsenrekisteripalveluun. Jatkossa voit itse huolehtia mm. yhteystietojen päivittämisestä.
3) Jäsenmaksu lähetetään sinulle sähköpostilla.
4)
Jäsenkortin saat jäsenmaksun maksamisen jälkeen kurssilla. Kortti valmistuu yleensä viimeistään parin viikon sisällä jäsenmaksun maksamisesta.Muista pyytää korttia rahastajilta.
5) Jatkossa jäsenyytesi uusiutuu automaattisesti. Jos jossain vaiheessa et halua jatkaa jäsenenä, voit kirjautua jäsenrekisteriin omilla tiedoillasi ja tehdä eropyynnön.

Jäsenyyden aktivoitumisen jälkeen omiin tietoihin pääsee kirjautumaan osoitteesta http://www.flomembers.com/taitokolmio. Samasta osoitteesta voi pyytää uuden salasanan unohtuneen tilalle.


Yhteistyöseurat

Teemme yhteistyötä Hyvinkään Hymyhuulien, Lohjan Lavatanssijoiden ja Länsi-Uudenmaan Tanssijoiden kanssa. Taitokolmion jäsenet saavat käydän näiden seurojen kursseilla jäsenhintaan, ja sama toimii toiseen suuntaan. Muista aina näyttää jäsenkorttia naapuriseuran kursseilla.

Valokuvaus

Taitokolmion kursseilla otetaan usein valokuvia ja joskus kuvataan lyhyitä videopätkiä, ja niitä julkaistaan nettisivuilla ja/tai Facebookissa.