Taitokolmio: Paritansseja hyvällä sykkeellä jo 25 vuotta

Taitokolmio on keravalainen tanssiseura, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista paritanssiopetusta sekä vasta-alkajille että jo pidempään tanssineille. Kursseillemme voit tulla mukaan koska vaan ilman ennakkoilmoittautumista. Tanssikurssit pidetään Keravalla ja Tuusulassa.


Vuonna 2022 Taitokolmio juhlii 25-vuotista taivaltaan ja juhlavuoden teemana on Tanssi tehdään yhdessä. Teema kuvastaa paritanssia parhaimmillaan: kun viejä ja seuraaja hallitsevat oman roolinsa, yhteinen tanssi sujuu vaivattomasti ja päästään niihin parhaimpiin tanssifiiliksiin. Teema kuvastaa myös talkootyön merkitystä tanssiseurojen toiminnassa: koko toiminta perustuu vapaaehtoisten talkoolaisten panokseen, ja hyvällä yhteistyöllä saadaan aikaan tanssikursseja ja ihania tanssitapahtumia.


Taitokolmio on toiminut vuodesta 1997 asti ja olemme Suomen Seuratanssiyhdistys SUSEL ry:n jäsen.

Jäsenyys

Taitokolmion kurssit on tarkoitettu jäsenille ja olet tervetullut liittymään jäseneksi vaikka heti. Voit kuitenkin kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä -kurssimaksu on sama sekä jäsenille että kokeilijoille. Jäsenmaksu on 20 euroa kalenterivuodelta.

Taitokolmion jäsenenä pääset mukaan kurssien lisäksi myös Männistön kesätansseihin, pikkujouluihin sekä kaikkiin muihin jäsenille suunnattuihin tapahtumiin.

Kurssilaisia ei ole vakuutettu seuran toimesta, vaan kurssilaiset hoitavat vakuutukset itse.

Lue lisää jäsenyydestä ja jäsenmaksuista.

Yhteistyöseurat

Teemme yhteistyötä Hyvinkään Hymyhuulien, Lohjan Lavatanssijoiden ja Länsi-Uudenmaan Tanssijoiden kanssa. Taitokolmion jäsenet saavat käydän näiden seurojen kursseilla jäsenhintaan, ja sama toimii toiseen suuntaan. Muista aina näyttää jäsenkorttia naapuriseuran kursseilla.

Valokuvaus

Taitokolmion kursseilla otetaan usein valokuvia ja joskus kuvataan lyhyitä videopätkiä, ja niitä julkaistaan nettisivuilla ja/tai Facebookissa. Jos et halua näkyä kuvissa tai videoissa, kerro siitä meille kurssin aikana.