Taitokolmio: Paritansseja hyvällä sykkeellä jo 20 vuotta

Taitokolmio on keravalainen tanssiseura, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista paritanssiopetusta sekä vasta-alkajille että jo pidempään tanssineille. Kursseillemme voit tulla mukaan koska vaan ilman ennakkoilmoittautumista.


Taitokolmio on toiminut vuodesta 1997 asti ja olemme Suomen Seuratanssiyhdistys SUSEL ry:n jäsen. Kurssilaisia ei ole vakuutettu seuran toimesta, vaan kurssilaiset hoitavat vakuutukset itse.

Jäsenyys

Taitokolmion kurssit on tarkoitettu jäsenille, mutta voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa ja jäsenyys on voimassa aina seuravan vuoden tammikuun loppuun asti.

Taitokolmion jäsenkorttia näyttämällä saat alennuksia monilta tanssipaikoilta sekä muita SUSEL:in jäsenetuja. Tarkista alennuksia antavat tanssipaikat SUSEL:n sivuilta. Taitokolmion jäsenenä voit käydä myös Hyvinkään Hymyhuulten ja Lohjan Lavatanssijoiden kursseilla. Luonnollisesti pääset myös kaikille Taitokolmion extrakursseille edulliseen jäsenhintaan ja saat osallistua Taitokolmion kesätansseihin ja muihin mukaviin jäsenille tarkoitettuihin tanssitapahtumiin.

Koko Suomi Tanssii -tanssihaaste


HUOM!
Uusimme jäsenrekisterimme vuoden 2017 alusta ja siirrymme käyttämään FloMembers -jäsenrekisteripalvelua. Sekä vanhat että uudet jäsenet rekisteröityvät tähän palveluun vuoden alusta


Jäseneksi liittyminen tapahtuu tämän nettilomakkeen kautta:
1) Täytä liittymislomake ja paina "lähetä" -painiketta. Tarkista, että annat oikean sähköpostiosoitteen.
2) Saat muutaman päivän sisällä vahvistussähköpostin, jonka jälkeen voit asettaa itsellesi salasanan jäsenrekisteripalveluun. Jatkossa voit itse huolehtia mm. yhteystietojen päivittämisestä.
3) Jäsenmaksu lähetetään sinulle sähköpostilla.
4)
Jäsenkortin saat jäsenmaksun maksamisen jälkeen kurssilla tai se voidaan postittaa sinulle kotiin.

Jäsenyyden aktivoitumisen jälkeen omiin tietoihin pääsee kirjautumaan osoitteesta http://www.flomembers.com/taitokolmio. Samasta osoitteesta voi pyytää uuden salasanan unohtuneen tilalle. Jäsentiedot säilyvät palvelussa, niin että ensi vuodesta alkaen jäsenyyden uusiminen on helppoa.

Koko Suomi Tanssii -tanssihaaste
Yhteistyöseurat

Taitokolmio tekee yhteistyötä Järvenpään Tanssiurheiluseura Cavalierin kanssa.
cavalier_logo_web.jpg
Teemme yhteistyötä myös Hyvinkään Hymyhuulien ja Lohjan Lavatanssijoiden kanssa. Taitokolmion jäsenet saavat käydän näiden seurojen kursseilla jäsenhintaan, ja sama toimii toiseen suuntaan. Muista aina näyttää jäsenkorttia naapuriseuran kursseilla.

Hymyhuulet_logo_web.pngValokuvaus

Taitokolmion kursseilla otetaan usein valokuvia ja joskus kuvataan lyhyitä videopätkiä, ja niitä julkaistaan nettisivuilla ja/tai Facebookissa.


HUOM! Uusimme
jäsenrekisterimme vuoden 2017 alusta ja siirrymme käyttämään FloMembers
-jäsenrekisteripalvelua. Sekä vanhat että uudet jäsenet rekisteröityvät
tähän palveluun vuoden alustaJäseneksi liittyminen tapahtuu tämän nettilomakkeen kautta:
1) Täytä liittymislomake ja paina "lähetä" -painiketta. Tarkista, että annat oikean sähköpostiosoitteen.
2)
Saat muutaman päivän sisällä vahvistussähköpostin, jonka jälkeen voit
asettaa itsellesi salasanan jäsenrekisteripalveluun. Jatkossa voit itse
huolehtia mm. yhteystietojen päivittämisestä.
3) Jäsenmaksu lähetetään sinulle sähköpostilla.
4) Jäsenkortin saat jäsenmaksun maksamisen jälkeen kurssilla tai se voidaan postittaa sinulle kotiin.


Jäsenyyden aktivoitumisen jälkeen omiin tietoihin pääsee kirjautumaan osoitteesta http://www.flomembers.com/taitokolmio.
Samasta osoitteesta voi pyytää uuden salasanan unohtuneen tilalle.
Jäsentiedot säilyvät palvelussa, niin että ensi vuodesta alkaen
jäsenyyden uusiminen on helppoa.