Tanssikurssien hinnat


Kevään 2020 kurssihinnat


3 tunnin illat (maanantai ja keskiviikko):
-
15e/ilta
-yksi laji (1,5h): 10e (niinä iltoina, kun on kaksi lajia per ilta)
-Sarjalippu (5kpl): 60e

2 tunnin ilta (torstain alkeisjatko ja tiistain argentiinalainen tango)
-12e/ilta
-Sarjalippu (5kpl): 50e

Maksutavat

-Käteinen, Pankki/Luottokortti
-Edenred-virikesetelit, Edenred. mobiilisovellus
-Smartum-setelit, Smartum Pay, Smartum tili (maksu etukäteen verkkomaksuna, ota kuitti mukaan kurssille tullessasi. Lisäohjeita täällä)
-Eazybreak-mobiilisovellus
-E-Passi

Jäsenyys

20e/ kalenterivuosi. Verottajan antamien ohjeiden mukaisesti tanssiseuramme toiminta on tarkoitettu vain jäsenille, mutta voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä -maksat vain normaalin kurssimaksun. Jäsenyys kannattaa, sillä pienellä vuosimaksulla pääset mukaan kaikkiin Taitokolmion mukaviin tapahtumiin, kuten ihaniin kesätansseihin Männistön lavalla ja pikkujouluihin. Lisäksi saat käydä yhteistyseurojen kursseilla ja saat alennuksia Suomen Serutatanssiliiton jäsenetuja mm. tanssipaikoilla.

Jäseneksi voit liittyä tällä nettilomakkeella . Saat muutaman päivän sisällä vahvistusviestin ja aktivointilinkin, jota kautta voit luoda itsellesi salasanan jäsenrekisteripalvelu FloMembersiin. Laskun jäsenmaksun maksamiseksi saat sähköpostilla.

Yhteistyö muiden tanssiseurojen kanssa

Taitokolmion jäsenet saavat käydä myös Hyvinkään Hymyhuulten, Lohjan Lavatanssijoiden ja Länsi-Uudenmaan Tanssijoiden kursseilla jäsenhintaan ja sama toimii toiseen suuntaan. Muista ottaa jäsenkortti mukaan ja näytä sitä kassalla.