Jäsenrekisteri

Taitokolmiossa on käytössä Internet-pohjainen jäsenrekisteri FloMembers. Tämän palvelun kautta hoidetaan jäseneksi liittyminen, yhteystietojen päivitykset sekä laskutusasiat.

Jos sinulla on jo tunnukset, pääset kirjautumaan palveluun osoitteessa http://www.flomembers.com/taitokolmio. Tässä osoitteessa voit päivittää tarvittaessa yhteystietojasi. Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää uuden salasanan samasta osoitteesta.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu tämän nettilomakkeen kautta.
1) Täytä liittymislomake ja paina "lähetä" -painiketta. Tarkista, että annat oikean sähköpostiosoitteen.
2) Saat muutaman päivän sisällä vahvistussähköpostin, jonka jälkeen voit
asettaa itsellesi salasanan jäsenrekisteripalveluun. Jatkossa voit itse
huolehtia mm. yhteystietojen päivittämisestä.
3) Jäsenmaksu lähetetään sinulle sähköpostilla.
4) Jäsenkortin saat jäsenmaksun maksamisen jälkeen kurssilla tai se voidaan postittaa sinulle kotiin.

Vuonna 2017 kaikki jäsenet -sekä uudet että vanhat- liittyvät jäseniksi samalla tavalla. Jatkossa tiedot säilyvät rekisterissä ja jäsenyyden uusiminen on helppoa.

Jos et ole saanut laskua viikon sisällä rekisteröitymisestä, tarkista roskapostikansio. Voit myös lisätä osoitteen NOREPLY@floapps.com safe sender -listalle, niin sähköpostit tulevat paremmin läpi.

Jos sinulla on ongelmia jäsenrekisteriasioissa, laita meille sähköpostia (taitokolmio@hotmail.com) ja kerro mahdollisimman tarkasti, miten ongelma ilmenee.

Jäsenyys


Taitokolmion kurssit on tarkoitettu jäsenille, ja voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa ja jäsenyys on voimassa aina seuravan vuoden tammikuun loppuun asti.

Taitokolmion jäsenkorttia näyttämällä saat alennuksia monilta tanssipaikoilta sekä muita SUSEL:in jäsenetuja. Tarkista alennuksia antavat tanssipaikat SUSEL:n sivuilta. Taitokolmion jäsenenä voit käydä myös Hyvinkään Hymyhuulten ja Lohjan Lavatanssijoiden kursseilla. Luonnollisesti pääset myös kaikille Taitokolmion extrakursseille edulliseen jäsenhintaan ja saat osallistua Taitokolmion kesätansseihin ja muihin mukaviin jäsenille tarkoitettuihin tanssitapahtumiin.