Jäsenrekisteri

Jäsenyys

Taitokolmion kurssit on tarkoitettu jäsenille, ja voit liittyä vaikka heti. Voit halutessasi kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. -maksat vain normaalin kurssimaksun. Jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa ja jäsenyys on voimassa aina seuravan vuoden tammikuun loppuun asti.

Taitokolmion jäsenkorttia näyttämällä saat alennuksia monilta tanssipaikoilta sekä muita SUSEL:in jäsenetuja. Tarkista alennuksia antavat tanssipaikat SUSEL:n sivuilta. Taitokolmion jäsenenä voit käydä myös Hyvinkään Hymyhuulten ja Lohjan Lavatanssijoiden kursseilla. Luonnollisesti pääset myös kaikille Taitokolmion extrakursseille edulliseen jäsenhintaan ja saat osallistua Taitokolmion kesätansseihin ja muihin mukaviin jäsenille tarkoitettuihin tanssitapahtumiin.

Jäsenrekisteri

Taitokolmiossa on käytössä Internet-pohjainen jäsenrekisteri FloMembers. Tämän palvelun kautta hoidetaan jäseneksi liittyminen, yhteystietojen päivitykset sekä laskutusasiat.

Jos sinulla on jo tunnukset, pääset kirjautumaan palveluun osoitteessahttp://www.flomembers.com/taitokolmio Tässä osoitteessa voit päivittää tarvittaessa yhteystietojasi. Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää uuden salasanan samasta osoitteesta.

Ohjeita jäseneksi liittymiseen

Jäseneksi liittyminen tapahtuu tämän nettilomakkeen kautta.
1) Täytä liittymislomake ja paina "lähetä" -painiketta. Tarkista, että annat oikean sähköpostiosoitteen.
2) Saat muutaman päivän sisällä vahvistussähköpostin, jonka jälkeen voit asettaa itsellesi salasanan jäsenrekisteripalveluun. Jatkossa voit itse
huolehtia mm. yhteystietojen päivittämisestä.
3) Jäsenmaksu lähetetään sinulle sähköpostilla.
4) Jäsenkortti: Taitokolmiolla on käytössä mobiilijäsenkortti. Kun olet maksanut jäsenmaksun ja maksu on rekisteröity, saat sähköpostin, mistä löytyy linkki mobiilijäsenkorttiin ja ohjeet sen lataamiseksi.

Jos olet jo jäsen ja maksanut jäsenmaksusi tänä vuonna, jäsenyytesi jatkuu automaattisesti seuraavana vuonna ja saat jäsenmaksun sähköpostiisi tammikuun aikana. Jos jostain syystä et halua jatkaa jäsenenä, voit kirjautua jäsenrekisteriin omilla tiedoillasi ja tehdä eropyynnön. Luonnollisesti voit aina liittyä uudelleen.

Jos et ole saanut laskua viikon sisällä rekisteröitymisestä, tarkista roskapostikansio. Voit myös lisätä osoitteen NOREPLY@floapps.com safe sender -listalle, niin sähköpostit tulevat paremmin läpi.

Jos sinulla on ongelmia jäsenrekisteriasioissa, laita meille sähköpostia (taitokolmio@hotmail.com) ja kerro mahdollisimman tarkasti, miten ongelma ilmenee.