Seuraavat tapahtumat

-
Takaisin kuukausinäkymään »

2.2.2020

Lattariextra (rumba ja cha cha) -Saara Tuikkala Sunnuntai  2.2.2020 - Tanssiurheilukeskus Cava, Järvenpää

Klo 11:00-15:30

Saara Tuikkalan energinen lattari-extra! Saaran lattarit ihastuttivat kesällä Männistöllä, ja nyt on luvassa jatkoa. Päivän teemana on rumba-bolero ja cha cha, ja luvassa on taitavasti tekniikkaa, kiehtovasti kuvioita ja viekoittelevasti vienti-seuraamista. 

Aikataulu: 
Klo 11:00-15:30
-Välissä pidetään puolen tunnin lounastauko ja pari lyhyempää taukoa. Ota omat eväät mukaan.


Kurssitaso:
 Keskitaso: kurssi sopii kaikille, jotka osaavat rumba-boleroa ja cha cha:ta jo sujuvasti. 

Kurssi-infoa: Tule yksin tai parin kanssa -meillä toimii parinvaihto ja kaikki pääsevät tanssimaan. Ei ennakkoilmoittautumisia, mutta tule kurssille hyvissä ajoin. Kurssilla otetaan valokuvia ja joskus pieniä videonpätkiä, ja näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Kurssipaikka
Tanssiurheilukeskus Cava, Tuottajankatu 10, Järvenpää

Hinta
Koko päivä: 20e/jäsenet, 35e/ei-jäsenet

Maksutavat: Katso maksutavat täältä

Ilmoittautuminen
Kurssille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta tule paikalle hyvissä ajoin, että ehditää hoitaa ilmoittautumiset ja kurssi pääsee alkamaan ajallaan.

Ruokailu
Tuntien vällllä pidetään lounastauko, joten ota eväät mukaan. Olemme tällä kertaa Cavan pienessä salissa.

Pysäköinti: pihasta löytyy jonkin verran parkkipaikkoja ja lisäksi auton voi jättää tien varteen. Tärkeää on, että emme jätä autoja pihassa olevien hallien ovien eteen -halleissa on liikennettä myös viikonloppuisin, joten emme halua tukkia reittejä.

Tervetuloa!

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat, Länsi-Uudenmaan tanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Saara_Tuikkala.jpg

3.2.2020

Kimmon ja Marikan fuskuilta: fusku ja fuskusambaMaanantai  3.2.2020

Klo 18-21

Kimmo ja Marika pitävät meille kaksi vauhdikasta fuskuiltaa! Molemmissa illoissa ensimmäisenä lajina on fusku, missä tasona on keskitaso/haastava. Kimmon tunneilla treenataan tunnetustii melkoisen haastavia kuvioita, eli tämä kurssi on tarkoitettu kurssilaisille, joilla on jo vahvat fuskutaidot ja jotka ovat valmiita uusiin haasteisiin ja variaatioihin. 

Illan toisenan lajina on fuskusamba. Se on samba-musiikkiin tanssittu fuskun variaatio, jolla pääsee hauskoihin samba-fiiliksiin helposti. Fuskusamba alkaa perusteista ja etenee vauhdikkaasti. 

Kurssitaso: Tanssit fuskua jo sujuvasti ja olet valmis uusiin haasteisiin. 

Kurssipaikka: Svenskbacka skola, Kannistonkatu 5, Kerava.

Kurssi-infoa: Tule yksin tai parin kanssa. Käytämme kurssilla parinvaihtoa, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Kurssille ei ole etukäteisilmoittautumista, mutta tule paikalle n. vartti ennen kurssin alkua, niin ehditään hoitaa ilmoittautumiset ja rahastukset hyvissä ajoin, ja kurssi pääsee alkaamaan ajallaan. Kurssilla otetaan valokuvia ja joskus pieniä videonpätkiä, ja näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Maksutavat: Katso maksutavat täältä

Kimmo_ja_Marika_extrakurssi.png

4.2.2020

Argentiinalaisen tangon jatkokurssi -Ari ja SeitaTiistai  4.2.2020 - Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula

Klo 19-21

Arin ja Seitan tangokurssi tunnelmallisella Hyrylän Torpalla, Tuusulassa. Seitsemän viikon ajan hiotaan tangotaitoja parempaan kuosiin mahtavassa opetuksessa! Kurssin tasona on jatko, ja uusia haasteita on luvassa, joten kurssi on tarkoitettu kurssilaisille, jotka tanssivat argentiinalaista tangoa jo sujuvasti. 

***10.3. järjestetään kevään argentiinalaisen tangon kurssilaisille oma milonga. Milonga pidetään klo 18-21, ja illan alkuun Ari ja Seita ovat järjestäneet pientä opetusta. Ari ja Seita vastaavat myös illan musiikeista. Upeita tangoja, ihanaa tanssia ja mukavaa kahvittelua on luvassa. Milongan hinta on 10e (tai yksi ruksi sarjalipusta) ja se on avoin tämän kevään argentiinalaisen tangon kurssilaisille ***


Tälle kurssille ilmoittaudutaan etukäteen parin kanssa. Kursilla käytetään parinvaihtoa, mutta toki saa tanssia myös oman parin kanssa. Kurssi on täynnä ja ilmoittautuminen suljettu. 

Hinta: Kurssin hinta on 12 euroa/ilta tai 50e/ 5-kerran sarjalippu.

Kurssipaikka: Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula.

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat, Länsi-Uudenmaan Tanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Maksutavat: Katso maksutavat täältä.

Kurssilla otetaan kuvia ja toisinaan pieniä videopätkiä. Näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Ari_Seita_Taitokolmio.jpg

5.2.2020

Lavatanssien peruskurssi: foksi-Tiina RantaKeskiviikko  5.2.2020 - Sompion Koulu, Aleksis Kiven tie 18, Kerava

Klo 18-21

Foksi on letkeä ja mukava tanssi, ja ehkäpä tanssilavojen tärkein tanssi, sillä näillä askelilla voi tanssia lähes mihin musiikkiin vain. Tällä kurssilla opetellaan foksi aivan perusteista lähtien, ja kurssin jälkeen hallitset perusaskeleen ja pari peruskuviota -näillä pärjää lavoilla jo mukavasti. 

Kurssi lähtee liikkeelle aivan perusteista, joten mitään ennakkotaitoja ei tarvita. Kurssi sopii erittäin hyvin myös pidempään tanssineille oman tanssin vahvistamiseksi.

Kurssi etenee viikko viikolta, joten tule mukaan heti ensimmäiseltä foksitunnilta alkaen. Vaikka osaisitkin jo vähän foksia, kannattaa silti tulla mukaan heti alusta, niin pysyt paremmin kurssin vauhdissa mukana -ja kertaus on todellakin opintojen äiti. 

Kurssin opettajana toimii Tiina Ranta. Tiina on ihastuttava persoona ja taitava tanssinopettaja, ja hänen tunneillaan sekä viihtyy että oppii.

Hinta: 15e/ilta, 60e/5-kerran sarjalippu

Kurssitaso: Perusteiden kurssi, eli mitään ennakkotaitoja ei tarvita. 

Kurssi-infoa: Tule yksin tai parin kanssa. Käytämme kurssilla parinvaihtoa, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Kurssille ei ole etukäteisilmoittautumista, mutta tule paikalle n. vartti ennen kurssin alkua, niin ehditään hoitaa ilmoittautumiset ja rahastukset hyvissä ajoin, ja kurssi pääsee alkaamaan ajallaan. Kurssilla otetaan valokuvia ja joskus pieniä videonpätkiä, ja näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Kurssipaikka: Sompion koulu (Keravan Yhteiskoulu), Aleksis Kiven tie 18.

Käytännön vinkkejä: Sopivat vaatteet ovat sellaiset, joissa sinun on mukava liikkua. Tunnilla tulee hiki, joten valitse vaatteet sen mukaan ja ota juomapuollo mukaan. Kengiksi sopii parhaiten tanssiin tarkoitetut kengät (ei korkokengät), tai sisäliikuntakengät, joista ei tule lattiaan mustia jälkiä. Tanssimme juhlasalissa, joten ulkokenkiä ei voi käyttää. Lue lisää kengistä ja muista käytännön asioista täältä.

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat, Länsi-Uudenmaan Tanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Maksutavat: Katso maksutavat täältä

Tervetuloa mukaan!

TiinaRanta_web.jpg

6.2.2020

Rumba-bolero -Kirsi Tarvainen (ja Jyrki Keisala)Torstai  6.2.2020 - Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula

Klo 19-21

Rumba-bolero on monen mielestä tanssilavojen makeimpia tansseja. Musiikki on vahvaa ja tunteikasta -ja siihen tietysti pyritään myös tanssilla. Tällä alkeisjatkokurssilla kerrataan rumba-boleron perusteet ja harjoitellaan rumban tyyliä, liikkumista ja vienti-seuraamista. Haetaan tanssiin vahvuutta ja sitkeyttä niin että päästään kohti niitä makeimpia tanssifiiliksiä. Pääpaino tällä kurssilla on tanssin laadussa, mutta uusia kuvioitakin otetaan mukaan. 

Alkesijatkokurssi on paras mahdollinen kurssi tanssitekniikan treenaamiseen: siinä vaiheessa kun perusaskeleet alkaa olla muistissa, voidaan keskittyä siihen, miten ne askeleet otetaan tai miten käännös tehdään niin että parillakin on helppo ja hyvä olla.  Siksi alkeisjatko sopii täydellisesti myös pitkään tanssineille, sillä näitä perustaitoja ei koskaan tule treenattua liikaa. 

Kahdella ensimmäisellä viikolla kurssin opettajana toimii Kirsi Tarvainen ja kolmannella viikolla Kirsi opettaa yhdessä Jyrki Keisalan kanssa. 

Kurssi-infoa: Koronatilanteen takia tämän syksyn kursseilla tanssitaan vain oman parin kanssa. Kurssikaveria kannattaa kysellä omasta tuttavapiiristä: lähtisikö naapuri tai työkaveri mukaan?  Voit myös huhuilla paria Taitokolmion treeniparihakuryhmästä Facebookissa. Rymässä on paljon naisia ilman paria, joten ainakin miehille lyleensä löytyy pareja. Myös naiset voivat toimia viejänä ja treenata vaikka oman kaverin kanssa. 

Kurssilla otetaan valokuvia ja pieniä videonpätkiä, joita käytetään Taitokolmion nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Jos et halua näkyä kuvissa, kerro siitä kurssilla oleville Taitokolmion edustajille. 

Kurssipaikka: Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula. 

Hinta: 15e/ilta
Sarjalippu (5 kertaa): 60e

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat, Länsi-Uudenmaan tanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Kirsi_Jyrki.png

10.2.2020

Muutos ohjelmaan: Fusku ja jive, Tiina RantaMaanantai  10.2.2020 - Svenskbacka skola, Kannistonkatu 5, Kerava

Klo 18-21

Muutos ohjelmaan: Kimmo on sairastunut, joten illan tunnit pitää Tiina Ranta. Ohjelmassa keskitason (sininen) fuskua ja jivea perusteista nopeasti edten. Jivea ei tarvitse osata ennakkoon, mutta tanssit jo sujuvasti fuskua, ja sinulla on vähintään parin vuoden tanssitausta fuskusta. 

Kimmo ja Marika pitävät meille kaksi vauhdikasta fuskuiltaa! Molemmissa illoissa ensimmäisenä lajina on fusku, missä tasona on keskitaso/haastava. Kimmon tunneilla treenataan tunnetustii melkoisen haastavia kuvioita, eli tämä kurssi on tarkoitettu kurssilaisille, joilla on jo vahvat fuskutaidot ja jotka ovat valmiita uusiin haasteisiin ja variaatioihin. 

Tämän illan toisenan lajina on jive. Jive on tekemässä uutta nousua tanssilavoilla, ja tällä tunnilla muistellaan jiven perusteita ja katsotaan, miten fuskun kuvioita voi soveltaa jiveen. Jive lähtee liikkeelle perusteista nopeasti edeten. 

Kurssitaso: Tanssit fuskua jo sujuvasti 

Kurssipaikka: Svenskbacka skola, Kannistonkatu 5, Kerava.

Kurssi-infoa: Tule yksin tai parin kanssa. Käytämme kurssilla parinvaihtoa, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Kurssille ei ole etukäteisilmoittautumista, mutta tule paikalle n. vartti ennen kurssin alkua, niin ehditään hoitaa ilmoittautumiset ja rahastukset hyvissä ajoin, ja kurssi pääsee alkaamaan ajallaan. Kurssilla otetaan valokuvia ja joskus pieniä videonpätkiä, ja näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Maksutavat: Katso maksutavat täältä

Kimmo_ja_Marika_extrakurssi.png

11.2.2020

Argentiinalaisen tangon jatkokurssi -Ari ja SeitaTiistai  11.2.2020 - Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula

Klo 19-21

Arin ja Seitan tangokurssi tunnelmallisella Hyrylän Torpalla, Tuusulassa. Seitsemän viikon ajan hiotaan tangotaitoja parempaan kuosiin mahtavassa opetuksessa! Kurssin tasona on jatko, ja uusia haasteita on luvassa, joten kurssi on tarkoitettu kurssilaisille, jotka tanssivat argentiinalaista tangoa jo sujuvasti. 

***10.3. järjestetään kevään argentiinalaisen tangon kurssilaisille oma milonga. Milonga pidetään klo 18-21, ja illan alkuun Ari ja Seita ovat järjestäneet pientä opetusta. Ari ja Seita vastaavat myös illan musiikeista. Upeita tangoja, ihanaa tanssia ja mukavaa kahvittelua on luvassa. Milongan hinta on 10e (tai yksi ruksi sarjalipusta) ja se on avoin tämän kevään argentiinalaisen tangon kurssilaisille ***


Tälle kurssille ilmoittaudutaan etukäteen parin kanssa. Kursilla käytetään parinvaihtoa, mutta toki saa tanssia myös oman parin kanssa. Kurssi on täynnä ja ilmoittautuminen suljettu. 

Hinta: Kurssin hinta on 12 euroa/ilta tai 50e/ 5-kerran sarjalippu.

Kurssipaikka: Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula.

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat, Länsi-Uudenmaan Tanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Maksutavat: Katso maksutavat täältä.

Kurssilla otetaan kuvia ja toisinaan pieniä videopätkiä. Näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Ari_Seita_Taitokolmio.jpg

12.2.2020

Lavatanssien peruskurssi: foksi-Tiina RantaKeskiviikko  12.2.2020 - Sompion Koulu, Aleksis Kiven tie 18, Kerava

Klo 18-21

Foksi on letkeä ja mukava tanssi, ja ehkäpä tanssilavojen tärkein tanssi, sillä näillä askelilla voi tanssia lähes mihin musiikkiin vain. Tällä kurssilla opetellaan foksi aivan perusteista lähtien, ja kurssin jälkeen hallitset perusaskeleen ja pari peruskuviota -näillä pärjää lavoilla jo mukavasti. 

Kurssi lähtee liikkeelle aivan perusteista, joten mitään ennakkotaitoja ei tarvita. Kurssi sopii erittäin hyvin myös pidempään tanssineille oman tanssin vahvistamiseksi.

Kurssi etenee viikko viikolta, joten tule mukaan heti ensimmäiseltä foksitunnilta alkaen. Vaikka osaisitkin jo vähän foksia, kannattaa silti tulla mukaan heti alusta, niin pysyt paremmin kurssin vauhdissa mukana -ja kertaus on todellakin opintojen äiti. 

Kurssin opettajana toimii Tiina Ranta. Tiina on ihastuttava persoona ja taitava tanssinopettaja, ja hänen tunneillaan sekä viihtyy että oppii.

Hinta: 15e/ilta, 60e/5-kerran sarjalippu

Kurssitaso: Perusteiden kurssi, eli mitään ennakkotaitoja ei tarvita. 

Kurssi-infoa: Tule yksin tai parin kanssa. Käytämme kurssilla parinvaihtoa, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Kurssille ei ole etukäteisilmoittautumista, mutta tule paikalle n. vartti ennen kurssin alkua, niin ehditään hoitaa ilmoittautumiset ja rahastukset hyvissä ajoin, ja kurssi pääsee alkaamaan ajallaan. Kurssilla otetaan valokuvia ja joskus pieniä videonpätkiä, ja näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Kurssipaikka: Sompion koulu (Keravan Yhteiskoulu), Aleksis Kiven tie 18.

Käytännön vinkkejä: Sopivat vaatteet ovat sellaiset, joissa sinun on mukava liikkua. Tunnilla tulee hiki, joten valitse vaatteet sen mukaan ja ota juomapuollo mukaan. Kengiksi sopii parhaiten tanssiin tarkoitetut kengät (ei korkokengät), tai sisäliikuntakengät, joista ei tule lattiaan mustia jälkiä. Tanssimme juhlasalissa, joten ulkokenkiä ei voi käyttää. Lue lisää kengistä ja muista käytännön asioista täältä.

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat, Länsi-Uudenmaan Tanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Maksutavat: Katso maksutavat täältä

Tervetuloa mukaan!

TiinaRanta_web.jpg

13.2.2020

Rumba-bolero -Kirsi Tarvainen (ja Jyrki Keisala)Torstai  13.2.2020 - Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula

Klo 19-21

Rumba-bolero on monen mielestä tanssilavojen makeimpia tansseja. Musiikki on vahvaa ja tunteikasta -ja siihen tietysti pyritään myös tanssilla. Tällä alkeisjatkokurssilla kerrataan rumba-boleron perusteet ja harjoitellaan rumban tyyliä, liikkumista ja vienti-seuraamista. Haetaan tanssiin vahvuutta ja sitkeyttä niin että päästään kohti niitä makeimpia tanssifiiliksiä. Pääpaino tällä kurssilla on tanssin laadussa, mutta uusia kuvioitakin otetaan mukaan. 

Alkesijatkokurssi on paras mahdollinen kurssi tanssitekniikan treenaamiseen: siinä vaiheessa kun perusaskeleet alkaa olla muistissa, voidaan keskittyä siihen, miten ne askeleet otetaan tai miten käännös tehdään niin että parillakin on helppo ja hyvä olla.  Siksi alkeisjatko sopii täydellisesti myös pitkään tanssineille, sillä näitä perustaitoja ei koskaan tule treenattua liikaa. 

Kahdella ensimmäisellä viikolla kurssin opettajana toimii Kirsi Tarvainen ja kolmannella viikolla Kirsi opettaa yhdessä Jyrki Keisalan kanssa. 

Kurssi-infoa: Koronatilanteen takia tämän syksyn kursseilla tanssitaan vain oman parin kanssa. Kurssikaveria kannattaa kysellä omasta tuttavapiiristä: lähtisikö naapuri tai työkaveri mukaan?  Voit myös huhuilla paria Taitokolmion treeniparihakuryhmästä Facebookissa. Rymässä on paljon naisia ilman paria, joten ainakin miehille lyleensä löytyy pareja. Myös naiset voivat toimia viejänä ja treenata vaikka oman kaverin kanssa. 

Kurssilla otetaan valokuvia ja pieniä videonpätkiä, joita käytetään Taitokolmion nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Jos et halua näkyä kuvissa, kerro siitä kurssilla oleville Taitokolmion edustajille. 

Kurssipaikka: Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula. 

Hinta: 15e/ilta
Sarjalippu (5 kertaa): 60e

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat, Länsi-Uudenmaan tanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Kirsi_Jyrki.png

17.2.2020

Salsa -Antti TörmänenMaanantai  17.2.2020 - Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula

Klo 18-21 -Huom -kurssi pidetään hiihtoloman vuoksi Hyrylän Torpalla 

Antti Törmäsen vauhdikas ja iloinen salsailta! Antti tarjoilee meille mukavia, uusia kuvioita ja päivittää salsatekniikkaa parempaan kuosiin, niin että salsa rullaa parin kanssa paremmin ja tuntuu mukavalta. 

Kurssitaso: Keskitaso: olet tanssinut salsaa jo pari vuotta ja tanssit peruskuviot sujuvasti. 

Kurssipaikka: Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula 

Hinta: 15e/ilta tai 60e 5-kerran sarjalippu

Kurssi-infoa: Tule yksin tai parin kanssa. Käytämme kurssilla parinvaihtoa, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Kurssille ei ole etukäteisilmoittautumista, mutta tule paikalle n. vartti ennen kurssin alkua, niin ehditään hoitaa ilmoittautumiset ja rahastukset hyvissä ajoin, ja kurssi pääsee alkaamaan ajallaan. Kurssilla otetaan valokuvia ja joskus pieniä videonpätkiä, ja näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Maksutavat: Katso maksutavat täältä

Antti_Tormanen.jpg

18.2.2020

Argentiinalaisen tangon jatkokurssi -Ari ja SeitaTiistai  18.2.2020 - Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula

Klo 19-21

Arin ja Seitan tangokurssi tunnelmallisella Hyrylän Torpalla, Tuusulassa. Seitsemän viikon ajan hiotaan tangotaitoja parempaan kuosiin mahtavassa opetuksessa! Kurssin tasona on jatko, ja uusia haasteita on luvassa, joten kurssi on tarkoitettu kurssilaisille, jotka tanssivat argentiinalaista tangoa jo sujuvasti. 

***10.3. järjestetään kevään argentiinalaisen tangon kurssilaisille oma milonga. Milonga pidetään klo 18-21, ja illan alkuun Ari ja Seita ovat järjestäneet pientä opetusta. Ari ja Seita vastaavat myös illan musiikeista. Upeita tangoja, ihanaa tanssia ja mukavaa kahvittelua on luvassa. Milongan hinta on 10e (tai yksi ruksi sarjalipusta) ja se on avoin tämän kevään argentiinalaisen tangon kurssilaisille ***


Tälle kurssille ilmoittaudutaan etukäteen parin kanssa. Kursilla käytetään parinvaihtoa, mutta toki saa tanssia myös oman parin kanssa. Kurssi on täynnä ja ilmoittautuminen suljettu. 

Hinta: Kurssin hinta on 12 euroa/ilta tai 50e/ 5-kerran sarjalippu.

Kurssipaikka: Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula.

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat, Länsi-Uudenmaan Tanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Maksutavat: Katso maksutavat täältä.

Kurssilla otetaan kuvia ja toisinaan pieniä videopätkiä. Näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Ari_Seita_Taitokolmio.jpg

19.2.2020

Ei tuntia (hiihtoloma) Keskiviikko  19.2.2020

24.2.2020

Hitaat -Joonas Kainulainen Maanantai  24.2.2020 - Svenskbacka skola, Kannistonkatu 5, Kerava
Klo 18-21

Ai, ai....ne tanssi-illan makeimmat hitaat...mutta miten niihin tanssisi niin, että tanssilla tavoitetaan kappaleen ihana tunnelma?  Joonas Kainulaisen hitaiden kurssilta saat hyvää materiaalia tanssilavakäyttöön: monikäyttöisiä kuvioita sekä sitä tärkeää tanssitekniikkaa, joka on avain nautinnolliseen paritanssiin. 

Kurssitaso: Tanssit sujletun otteen tansseja (tangoa, foksia) sujuvasti. Tarvitset niitä kehollisia ja tanssillisia valmiuksia tämän illan kuvioiden ja tekniikan oppimiseen. 

Kurssipaikka: Svenskbacka skola, Kannistonkatu 5, Kerava.

Kurssi-infoa: Tule yksin tai parin kanssa. Käytämme kurssilla parinvaihtoa, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Kurssille ei ole etukäteisilmoittautumista, mutta tule paikalle n. vartti ennen kurssin alkua, niin ehditään hoitaa ilmoittautumiset ja rahastukset hyvissä ajoin, ja kurssi pääsee alkaamaan ajallaan. Kurssilla otetaan valokuvia ja joskus pieniä videonpätkiä, ja näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Maksutavat: Katso maksutavat täältä

Joonas_Kainulainen.jpg

25.2.2020

Argentiinalaisen tangon jatkokurssi -Ari ja SeitaTiistai  25.2.2020 - Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula

Klo 19-21

Arin ja Seitan tangokurssi tunnelmallisella Hyrylän Torpalla, Tuusulassa. Seitsemän viikon ajan hiotaan tangotaitoja parempaan kuosiin mahtavassa opetuksessa! Kurssin tasona on jatko, ja uusia haasteita on luvassa, joten kurssi on tarkoitettu kurssilaisille, jotka tanssivat argentiinalaista tangoa jo sujuvasti. 

***10.3. järjestetään kevään argentiinalaisen tangon kurssilaisille oma milonga. Milonga pidetään klo 18-21, ja illan alkuun Ari ja Seita ovat järjestäneet pientä opetusta. Ari ja Seita vastaavat myös illan musiikeista. Upeita tangoja, ihanaa tanssia ja mukavaa kahvittelua on luvassa. Milongan hinta on 10e (tai yksi ruksi sarjalipusta) ja se on avoin tämän kevään argentiinalaisen tangon kurssilaisille ***


Tälle kurssille ilmoittaudutaan etukäteen parin kanssa. Kursilla käytetään parinvaihtoa, mutta toki saa tanssia myös oman parin kanssa. Kurssi on täynnä ja ilmoittautuminen suljettu. 

Hinta: Kurssin hinta on 12 euroa/ilta tai 50e/ 5-kerran sarjalippu.

Kurssipaikka: Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula.

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat, Länsi-Uudenmaan Tanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Maksutavat: Katso maksutavat täältä.

Kurssilla otetaan kuvia ja toisinaan pieniä videopätkiä. Näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Ari_Seita_Taitokolmio.jpg

26.2.2020

Lavatanssien peruskurssi: salsa -Tiina RantaKeskiviikko  26.2.2020 - Sompion Koulu, Aleksis Kiven tie 18, Kerava

Klo 18-21

Salsa on hyväntuulinen lattaritanssi, jota tanssitaan tanssilavoilla paljon. Tällä kurssilla opit salsan perusteet rennossa ja mukavassa porukassa. 

Kurssi lähtee liikkeelle aivan perusteista, joten mitään ennakkotaitoja ei tarvita. Kurssi sopii erittäin hyvin myös pidempään tanssineille oman tanssin vahvistamiseksi.

Kurssi etenee viikko viikolta, joten kannattaa olla mukana heti ensimmäisestä tunnista alkaen. 

Kurssin opettajana toimii Tiina Ranta. Tiina on ihastuttava persoona ja taitava tanssinopettaja, ja hänen tunneillaan sekä viihtyy että oppii.

Hinta: 15e/ilta, 60e/5-kerran sarjalippu

Kurssitaso: Perusteiden kurssi, eli mitään ennakkotaitoja ei tarvita. 

Kurssi-infoa: Tule yksin tai parin kanssa. Käytämme kurssilla parinvaihtoa, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Kurssille ei ole etukäteisilmoittautumista, mutta tule paikalle n. vartti ennen kurssin alkua, niin ehditään hoitaa ilmoittautumiset ja rahastukset hyvissä ajoin, ja kurssi pääsee alkaamaan ajallaan. Kurssilla otetaan valokuvia ja joskus pieniä videonpätkiä, ja näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Kurssipaikka: Sompion koulu (Keravan Yhteiskoulu), Aleksis Kiven tie 18.

Käytännön vinkkejä: Sopivat vaatteet ovat sellaiset, joissa sinun on mukava liikkua. Tunnilla tulee hiki, joten valitse vaatteet sen mukaan ja ota juomapuollo mukaan. Kengiksi sopii parhaiten tanssiin tarkoitetut kengät (ei korkokengät), tai sisäliikuntakengät, joista ei tule lattiaan mustia jälkiä. Tanssimme juhlasalissa, joten ulkokenkiä ei voi käyttää. Lue lisää kengistä ja muista käytännön asioista täältä.

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat, Länsi-Uudenmaan Tanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Maksutavat: Katso maksutavat täältä

Tervetuloa mukaan!

TiinaRanta_web.jpg

Jatko

Alkeet ja alkeisjatko

Alkeisjatko