Tanssikurssien hinnat

Syskyn 2021 kurssihinnat

15e/ilta (3h) tai 60e/5-kerran sarjalippu
10e/yksi osio (1,5h) tai 40e/ 5-kerran sarjalippu


Maksutavat

-Käteinen, Pankki/Luottokortti
-Edenred-virikesetelit, Edenred. mobiilisovellus
-Smartum-setelit, Smartum Pay, Smartum tili (maksu etukäteen verkkomaksuna, ota kuitti mukaan kurssille tullessasi. Lisäohjeita täällä)
-Eazybreak-mobiilisovellus
-E-Passi

Jäsenyys

20e/ kalenterivuosi. Verottajan antamien ohjeiden mukaisesti tanssiseuramme toiminta on tarkoitettu vain jäsenille, mutta voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä -maksat vain normaalin kurssimaksun. Jäsenyys kannattaa, sillä pienellä vuosimaksulla pääset mukaan kaikkiin Taitokolmion mukaviin tapahtumiin, kuten ihaniin kesätansseihin Männistön lavalla ja pikkujouluihin. Lisäksi saat käydä yhteistyseurojen kursseilla ja saat Suomen Serutatanssiliiton jäsenetuja mm. tanssipaikoilla.

Jäseneksi voit liittyä tällä nettilomakkeella . Saat muutaman päivän sisällä vahvistusviestin ja aktivointilinkin, jota kautta voit luoda itsellesi salasanan jäsenrekisteripalvelu FloMembersiin. Laskun jäsenmaksun maksamiseksi saat sähköpostilla.

Yhteistyö muiden tanssiseurojen kanssa

Taitokolmion jäsenet saavat käydä myös Hyvinkään Hymyhuulten, Lohjan Lavatanssijoiden ja Länsi-Uudenmaan Tanssijoiden kursseilla jäsenhintaan ja sama toimii toiseen suuntaan. Muista ottaa jäsenkortti mukaan ja näytä sitä kassalla.