Syksyn 2020 ja kevään 2021 videot

Taitokolmion kurssit keskeytettiin varotoimenpiteenä koronalle, mutta opettajat tekivät meille kivoja videoita, joiden avulla tanssia voi treenata myös kotona.

Videot ovat avoimia Taitokolmion jäsenille. Salasana videoiden katseluun on lähetetty kaikille jäsenmaksun 2021 maksaneille. Jos olet maksanut jäsenmaksun, mutta et ole saanut salasanaa sähköpostilla, laita meille viestiä: taitokolmio@hotmail.com.

SOOLOTREENAUKSEEN SOPIVIA VIDEOITA

Tiina Ranta -Kivoja askel-leikittelyjä fuskuun tai yksintanssiin.

Tällä videolla Tiina opettaa hauskoja askel-leikittelyjä, joita voit treenata vaikka yksin kotona. Näillä leikittelyillä saat väritettyä fuskua ihan uudella tavalla.

Tiina Ranta - Askelleikittelyjä, osa 2
Tällä vidolla Tiina opettaa "boogie forward"- kuvion sekä moonwalkia. Näitä voi treenailla yksin, ja parin kanssa tanssiessa näistä saa hauskoja leikittelyjä musiikkiin.

Tiina Ranta -Yksintreeniä osa 3

Tällä videolla jatketaan hauskoja soolotreenejä swing-tansseihin. Näitä voi tanssia ihan omaksi iloksi tai niilä voi maustaa vaikkapa fuskua. Kokeillaan ja varioidaan mm. Charleston-potkuja ja tehdään muutakin mukavaa.

Tiina Ranta -Käsien käyttö lattareissa
Miten saisi kädet liikkumaan kauniisti ja luontevasti tanssiessa? Tällä videolla Tiina ohjeistaa käsien käyttöä ihan ytimestä alkaen ja antaa hyviä vinkkejä, miten käsillä saa tanssiin elävyyttä.

TANGO
Jyrki Keisala: Pandemiatango -peruskäännökset Jyrki on kehitellyt poikkeusolosuhteisiin sopivan, mainion "Pandemiatangon". Se on pieneen tilaan suunniteltu Suomi-tango, eli kuviot on muokattu niin, että niitä mahtuu tanssimaan vaikka omassa olohuoneessa. Tällä videolla tutustutaan Pandemiatangon peruskäännöksiin.

Jyrki Keisala: Pandemiatango -ohittavat kuviot Jyrkin pandemiatango jatkuu ja tällä kertaa opetellaan pienessä tilassa tehtäviä ohittavia kuvioita Suomi-tangoon.

Jyrki Keisala: Pandemiatango -puolikuu. Tällä videolla opetellaan vähän erilainen tangokuvio, jonka nimi on puolikuu. Se on argentiinalaisen tangon maailmasta tuttu kuvio, joka sopii mainiosti myös Suomi-tangoon ja on aivan erinomainen pienen tilan kuvio.