Syksyn 2020 ja kevään 2021 videot

Syyskausi 2020 keskeytettiin varotoimenpiteenä koronalle, mutta syksyn opettajat tekivät meille kivoja videoita, joiden avulla tanssia voi treenata myös kotona. Julkaisemme näitä videoita pikkuhiljaa marras-joulukuussa. Toivomme, että videoista on iloa tähän pimeään aikaan.


SOOLOTREENAUKSEEN SOPIVIA VIDEOITA
Tiina Ranta -Kivoja askel-leikittelyjä fuskuun tai yksintanssiin.


FUSKU
Jyrki Keisala: Fusku 1 -Rytmileikittelyt. Tällä videolla on kivoja rytmileikittelyjä, joilla saa mukavaa vaihtelua fuskuun. Video alkaa helpoista rytmivariaatioista etenee kohti haastavampia juttuja, joten tästä videosta löytyy varmasti jokaiselle jotain kivaa uutta. Sopii fuskua jo tanssiville.

Jyrki Keisala: Fusku 2 -Charleston. Tällä videolla Jyrki opettaa mukavia Charleston-kuvioita fuskuun. Liikkelle lähdetään helpoilla tap-askelilla, ja siitä edetään potkuihin, joissa riittää haastetta pidempäänkin tanssineille.

Jyrki Keisala: Fusku 3 -Charleston jatkoa. Tämä video jatkaa edellisen videon Charleston-teemaa Liikkelle lähdetään helpoilla jutuilla ja haasteet lisääntyvät videon edetessä.BUGG
Jyrki Keisala: Bugg 1- käännöstekniikka Tällä videolla Jyrki käy selkeästi läpi buggin oikean ja vasemman käännöksen sekä opettaa niihin muutamia käsivariaatioita, joilla peruskäännökset saadaan näyttämään ja tuntumaan ihan erilaisilta. Erinomainen video aivan kaikille buggintanssijoille!

Jyrki Keisala: Bugg2 -vierelle ja pois. "Vierelle ja pois" on paljon käytetty kuvio buggissa, mutta miten se viedään niin, että se tuntuu seuraajastakin mukavalta ja tanssilliselta? Tällä videolla perehdytään tähän kuvioon huolellisesti -ja opetellaan kivoja variaatioita, joilla tästä kuviosta saa irti paljon kaikkea mukavaa.

Jyrki Keisala: Bugg 3 -uusia kuvioita. Jyrkin bugg-treenit jatkuvat kivoilla pyörähdyskuvioilla, jotka ovat tuttuja jo fuskuvideoilta.


SALSA
Tiina Ranta: Salsan perusteet 1 Tällä videolla Tiina käy läpi salsan perusteita. Perusaskeleesta lähdetään liikkeelle ja lisäksi opetellaan tärkeimpiä kuvioita. Video sopii erinomaisesti salsan perusteiden opettelun ja vanhojen oppien kertaamiseen.

Tiina Ranta. Salsan alkeet/alkeisjatko 2: Salsa jatkuu Tiinan opissa. Tällä videolla optetellaan lisää kuvioita sekä salsan liikkumista. Saadaan myös tärkeitä vinkkejä vientiin ja seuraamiseen.

Tiina Ranta: Salsa 3 Tällä videolla saadaan lisää kuvioita ja uusia haasteita -ja hyvää asiaa myös pidempään tanssineille.

HIDAS VALSSI
Tiina Ranta: Hitaan valssin perusteet. Tämä video sopii hyvin hitaan valssin perusteiden harjoittelemiseen tai vanhojen taitojen kertaamiseen.

Tiina Ranta: Hitaan valssin peruskäännökset: Mainio paketti hitaan valssin peruskäännöksistä. Nämä kun osaa, niin paljon muuta ei hitaaseen valssiin tarvitakaan.

Tiina Ranta: Hidas valssi, käännösten yhdistäminen. Tällä videolla yhdistellään aiemmin opittuja käännöksiä mukavan soljuvaksi tanssiksi.