Koronaohjeet -huolehditaan turvallisuudesta yhdessä

Koronavaara ei ole ohi. Tanssikurssilaisina meidän tulee pitää huolta sekä itsestämme että kurssikavereistamme ja tehdä kaikkemme, että kenenkään terveys ei vaarantuisi. Lue allaolevat ohjeet huolellisesti ja noudata niitä jokaikisellä tunnilla. Lämmin kiiitos yhteistyöstä.

Kursseilla on palattu parinvaihtokäytäntöön, eli voit tulla mukaan myös ilman omaa paria. Luonnollisesti voit tanssia myös oman parin kanssa, jos haluat. Parinvaihtoon osallistujilla on erityisen suuri vastuu siitä, että tunneille tullaan terveenä ja hygieniasta pidetään huolta.

1. Tule tunnille vain täysin terveenä. Jos sinulla on yhtään yskää, nuhaa tai mitä tahansa oireita, jää kotiin ja tule mukaan sitten kun olet täysin oireeton.

2. Jos olet matkustanut ulkomailla, suosittelemme lämpimästi parin viikon taukoa tanssikurssien suhteen -et varmasti halua riskeerata kurssikavereiden terveyttä.

3. Tule tunnille ajoissa, että voimme välttää ruuhkat ilmoittautumisen yhteydessä. Otamme jokaisen kurssilaisen nimen ja puhelinnumeron ylös mahdollisten koronatapausten varalta.

4 .Ota jäsenkortti mukaan ja esitä se rahastajille ilmoittautumisen yhteydessä. Suosi lähimaksua.

5. Pese kädet huolellisesti heti, kun tulet kurssipaikalle. Pese/desinfioi käsiä usein tunnin aikana. Muista huolellinen käsienpesu!

6. Jos yskittää, yski hihaan tai mene salin ulkopuolelle. Jos niistät nenää, pese/desinfioi sen jälkeen kädet.

7. Pidetään turvaväleistä huolta niin hyvin kuin mahdollista -sekä tanssisalissa että käytävillä, pukuhuoneissa ja WC-tiloissa.

8. Voit halutessasi käyttää maskia tunnilla.