Taitokolmion tangotorstait -Wanhaa tangoa, tangoboleroa, tangovalssia ja argentiinalaista tangoa

*Tänä syksynä torstait ovat täynnä tangon taikaa! Tangolla maustetaan myös rumba-bolero ja valssi -ja lopputulos on todella herkullinen. Tule mukaan nauttimaan tunnelmallisista illoista ihastuttavalle Hyrylän Torpalle!

Tangobolero -Tämä tanssi yhdistää tangon ja rumba-boleron parhaat palat! Siinä on rumba-boleron tunnelmallisuus ja tangon läheisyys -ei ihme, että se hurmaa tanssilavoilla! Tangobolero on helppo oppia, joten mahtaviin tanssifiiliksiin pääsee hyvin nopeasti. Kurssi lähtee liikkeelle tangoboleron perusteista, joten kurssi sopii kaikille, jotka hallitsevat rumba-boleron ja joilla on kokemusta tangosta. Opettajana toimii Kirsi Tarvainen.

Wanha tango -Wanha tango on saanut vaikutteita argentiinalaisesta tangosta, ja se on soljuva, leiskuva ja tunteikas tapa tanssia tangoa (video). Tänä syksynä paneudutaan tähän upeaan tangoon kolmen viikon ajan. Tule mukaan oppimaan uusi tangotyyli tai poimimaan mausteita omaan tangoosi. Opettajana on Wanhan tangon ohjaajakoulutuksen käynyt Kirsi Tarvainen.

Tangovalssi Tangovalssi on Wanhan tangon askelin tanssittavaa valssia ja se tuo valssiin aivan uudenlaisia tunnelmia. Tämä kurssi sopii wanhan tangon perusteet osaaville ja opettajina toimivat Tomi Tuomi ja Mervi Evelä.

Argentiinalainen tango Timon ja Marjon supersuositut argentiinalaisen tangon tunnit jatkuvat loppusyksystä. Tänä syksynä tasona on jatko ja uusia haasteita on luvassa, joten kurssi sopii tanssijoille, joilla on perusteet hyvin hallussa ja tanssikokemusta argentiinalaisesta tangosta. *Kurssi on täynnä ja ilmoittautumissivu on suljettu*

Tarkemmat kuvaukset kurssi-iltojen sisällöstä löytyvät tapahtumakalenterista tai klikkaamalla lukujärjestyksen linkkiä. Muutokset ovat aina mahdollisia.


Torstain kurssit pidetään Hyrylän Torpalla, osoitteessa Koskelantie 4, Tuusula. Tervetuloa mukaan!


PVM KLO Laji Opettaja
5.9. 19-21 Tangobolero
Kirsi Tarvainen
12.9. 19-21 Tangobolero
Kirsi Tarvainen
19.9. 19-21 Wanha tango
Kirsi Tarvainen
26.9. 19-21 Wanha tango
Kirsi Tarvainen
3.10. 19-21 Wanha tango Kirsi Tarvainen
10.10. 19-21 Tangovalssi
Tomi Tuomi ja Mervi Evelä
17.10. Tanssi-ilta Hyrylän Torpalla
lmoittaudu mukaan
24.10. 19-21 Argentiinalainen tango, jatkotaso
*TÄYNNÄ*
Timo Hakkarainen ja Marjo Kiukaanniemi
31.10. 19-21 Argentiinalainen tango, jatkotaso
Timo Hakkarainen ja Marjo Kiukaanniemi
7.11. 19-21 Argentiinalainen tango, jatkotaso
Ari Sirén ja Seita Ketoluoto
14.11. 19-21 Argentiinalainen tango, jatkotaso
Ari Sirén ja Seita Ketoluoto
21.11. 19-21 Argentiinalainen tango, jatkotaso
Timo Hakkarainen ja Marjo Kiukaanniemi
28.11. 19-21 Argentiinalainen tango, jatkotaso
Timo Hakkarainen ja Marjo Kiukaanniemi
12.12. 18-21 TAITOKOLMION PIKKUJOULUT
Tervetuloa kaikki!