Syksyn 2019 tanssikurssit Keravalla ja Tuusulassa

Maanantai klo 18-21, Svenskbacka skola, Kannistonkatu 5, Kerava, Keskitason kurssi pidempään tanssineille. Tule yksin tai parin kanssa ilman ennakkoilmoittautumista. Lue lisää kurssitasoista.

Keskiviikko klo 18-21, Sompion koulu, Aleksis Kiven tie 18. Lavatanssien peruskurssi: sopii aloittelijoille sekä ihan kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa tanssitaitoaan. Tule yksin tai parin kanssa ilman ennakkoilmoittautumiset.

Torstai klo 19-21, Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula.
Taitokolmion tangotorstait! Wanhaa tangoa, tangoboleroa, tangovalssia ja argentiinalaista tangoa. Muut tunnit lähtevät liikkeelle perusteista ja sopivat kaikille, mutta argentiinalainen tango on jatkotason kurssi. Argentiinalaisen tangon kurssille ilmoittautuminen parin kanssa, muille kursseille ei ilmoittautumista. Argentiinalaisen tangon kurssi on täynnä ja ilmoittautumissivu on suljettu.

Valitse itseäsi kiinnostavat lajit sekä oikea kurssitaso ja tule mukaan! Kursseille voit tulla mukaan yksin tai parin kanssa -meillä toimii vapaaehtoinen parinvaihto, ja kaikki pääsevät tanssimaan. Kursseille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, paitsi argentiinalaisen tangon kurssille.