Syksyn 2022 paritanssikurssit Keravalla ja Tuusulassa

Tanssikursseja kolmena päivänä viikossa

Syksyllä tanssitaan kolmena päivänä viikossa. Kursseista löytyy sopivia, olitpa sitten vasta-alkaja tai jo pitkään tanssinut konkari. Valitse itsellesi sopiva taso ja tule mukaan yksin tai oman parin kanssa -kursseilla toimii parinvaihto ja kaikki pääsevät tanssimaan.

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan ja laadukkaille tanssikursseille!

Ilmainen kokeilukerta ke 7.9. klo 19:00-21:00

Tule tutustumaan Taitokolmion toimintaan ja opettelemaan monikäyttöinen perustanssi ("vaihtoaskel"), jolla voi tanssia lähes kaikki tanssilajit. Lue lisää.

Jatkotason kurssit sopivat sinulle, joka hallitset illan lajin jo hyvin. Tanssit sujuvasti, ja osaat viedä/seurata mukavasti. Olet valmis haastamaan itseäsi ja varioimaan tanssiasi -ja olet myös valmis hiomaan tanssitekniikkaasi, jotta myös tanssiparillasi on mukava ja helppo olla.

Alkeistunneille tullessasi sinun ei tarvitse osata mitään: kurssit lähtevät tanssilajin perusteista liikkeelle. Yhtä lajia tanssitaan kolmen viikon ajan, joten ehdit rauhassa oppia yhden lajin perusteita.

Alkeistunnit ovat myös hyvä tapa kerrata vuosien varrella ruostuneita tanssitaitoja tai päivittää omaa osaamista uusien opettajien tunneilla.

Alkeisjatkotunnit sopivat sinulle, joka osaat tanssilajin perusteet: esimerkiksi tangon perusaskeleen ja oikean käännöksen. Näillä tunneilla vahvistat tanssitaitoasi ja opit lisää tekniikkaa ja kuvioita. Alkeisjatkotunteja voi suositella kaikille pitkään tanssineille oman tanssitaidon vahvistamiseen, ja erityisen hyviä nämä tunnit ovat pitkän koronatauon jälkeen.