Syksyn 2021 paritanssikurssit Keravalla

Syksyllä tanssitaan kahtena päivänä viikossa: keskiviikkona ja torstaina. Kursseille ei tällä hetkellä tarvitse ilmoittautua etukäteen -tilanne voi kuitenkin muuttua, jos koronasäädokset Keravalla muuttuvat.

Keskiviikko:
Klo 18:00-19:30 Alkeet (vihreä)
Klo 19:30-21:00 Alkeisjatko (sinivihreä)
Kurssipaikka: Sompion koulu, Aleksis Kiven tie 18, Kerava.

Alkeiskurssi sopii sinulle, jos et ole tanssinut ennen tai jos illan laji on uusi. Tunnit sopivat myös perustaitojen vahvistamiseen ihan kaikille.
Alkeisjatko puolestaan sopii sinulle, jos lajin perusaskeleet ja muutama peruskuvio on jo hallussa. Jos tulet alkeisjatkotunnille, kannattaa tulla mukaan jo klo 18 alkavalle tunnille, sillä alkuillan tunnit ovat hyvä pohja loppuillan alkeisjatkokurssille.

Torstai
Klo 18:00-19:30 Alkeisjatko (sinivihreä)
Klo 19:30-21:00 Jatko (sininen)
Kurssipaikka: Svenskbacka skola, Kannistonkatu 5, Kerava.


Alkeisjatkon tunnit sopivat sinulle, jos lajin perusaskeleet ja muutama peruskuvio on jo hallussa.
Jatkotason tunnit ovat selvästi haastavammat ja ne on tarkoitettu kurssilaisille, joilla on pidempi tanssitausta ja jotka tanssivat sujuvasti illan lajia ja ovat valmiita uusiin haasteisiin. Jos tulet jatkotason tunnille, tule mukaan jo klo 18, sillä alkuillan oppeja tarvitaan loppuillan kurssilla.

Kurssilla toimii parinvaihto ja voit tulla mukaan myös ilman omaa paria. Luonnollisesti voit tanssia oman parin kanssa koko illan, jos haluat.

Taitokolmion kurssit on tarkoitettu jäsenille, ja voit liittyä jäseneksi nettisivujen kautta vaikka heti. Voit myös kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä.

Keskiviikon lukujärjestys
Torstain lukujärjestys