Syksyn 2017 tanssikurssit Keravalla


Syksyllä tanssitaan neljänä päivänä viikossa ja tanssilajeja on laidasta laitaan: tangoa, fuskua, salsaa, cha chaa, bluesia, neliörumbaa, wanhaa tangoa, lindy hoppia....Kurssitasoja on kolme: alkeet, alkeisjatko ja jatko, ja lisäksi on keskiviikon teema-kurssit.

Tarkista kurssitason kuvaukset ja osaamisvaatimukset ennen kurssille tuloa ja valitse vain ne kurssit, joille tanssitaitosi riittää -näin varmistetaan, että kurssit ovat mahdollisimman mukavia ja antoisia kaikille.

Alkeet + alkeisjatko: Lauantaisin klo 14-17, Keravan Yhteiskoulu/Sompion koulu, Aleksis Kiven tie 18.
Tämä kurssi sopii sinulle, jos et ole ennen tanssinut, tai jos haluat vahvistaa tanssilajien perusteita. Kurssit pidetään neljän viikon jaksoissa: ensimmäiset kaksi viikkoa käydään läpi lajin alkeita, ja seuraavat kaksi viikkoa on alkeisjatkoa. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat kurssilaiset!


Alkeisjatko: Maanantaisin klo 18-21, Nikkarin koulu, Keskikatu 5.
(katso pysäköinti- ja sisäänkäyntiohjeet täältä) Tämä kurssi sopii sinulle, jos osaat kyseisen lajin perusteet hyvin ja ymmärrät vienti-seuraamisen idean. Syksyn alkeisjatkotunneilla ei hinkata tekniikaa, vaan pääpaino on kuvioissa. Tervetuloa hakemaan uusia kuvioita tanssilavoille!

Jatko: Keskiviikkoisin klo 19-21, Keravan Yhteiskoulu/Sompion koulu, Aleksis Kiven tie 18
Jatkotason kurssit on tarkoitettu pidempään tanssineille, edistyneille tanssijoille, joilla on jo vahva tanssitaito kyseisestä tanssilajista. Hyvä tanssitaito tarkoittaa hyvää kehonhallintaa, hyvää perustekniikkaa sekä vahvaa vienti/seuraamisosaamista. Kursseilla syvennetään tanssitekniikkaa, opetellaan uusia kuvioita ja harjoitellaan musiikintulkintaa.


Teema:Torstaisin klo 19-21, Kalevan koulu, Kalevankatu 66, Kerava
(Katso pysäköinti- ja sisäänkäyntiohjeet täältä)
Syksyn teemakurssilla on kaksi pääteemaa: argentiinalainen tango ja rock'n'swing -tanssit. Alkusyksystä pidetään argentiinalaisen tangon kurssi, jonne ilmoittaudutaan parin kanssa (ilmoittautumissivu aukeaa kesän aikana). Loppusyksystä tutustutaan boogie woogieen ja lindy hopiin, molemmat perusteista lähtien.