Opettajaesittelyt

Ylpeänä esittelemme mahtavan opettajakaartimme! Tästä porukasta löytyy upeaa tanssiosaamista, erinomaisia opetustaitoja ja ennen kaikkea
mahtavaa asennetta ja hyvää meininkiä.

Timo Hakkarainen, Marjo Kiukaanniemi
Marjo ja Timo ovat opiskelleet tangoa yhdessä ympäri maailmaa vuodesta 2009 lähtien. He ovat opettaneet tangoa niin ammattiesiintyjille kuin tanssin harrastajille vuodesta 2011 alkaen. Yhdessä kaksikko luotsaa myös Tangoteatteri Kiukkaraista. Marjon ja Timon opetus on ihmisläheistä ja usein myös leikkisää, sillä vaikka kyse on niinkin vakavasta asiasta kuin tango, niin iloa ei pidä unohtaa.

Bettina Karppinen
Bettina on iloinen ja räiskyvä tanssinopettaja, jonka tunnilla raikaa sekä napakat neuvot että tarttuva nauru. Bettinalla on monipuolinen tanssitausta kilpa- seura- sekä rock&swing- tansseista. Opetuksessaan Bettina painottaa erityisesti vienti-seuraamista, hyvää tanssitekniikkaa sekä parin välistä tanssikemiaa.

Jyrki Keisala
Jyrki on hyväntuulinen ja innostava opettaja, joka panostaa opetuksessaan hyvään tanssitekniikkaan, parityöskentelyyn ja läsnäoloon.

Jyrkin tunneilla huomaa, miten vähemmän on enemmän: kun keskitytään tasokkaaseen tanssimiseen kuviohäkkyröiden sijaan, tanssista tulee nautinnollisempaa ja hauskempaa.

Kimmo ja Marika Lasanen

Kimmo ja Marika ovat ihastuttava opettajapari, jonka tunneilla on aina hymy herkässä. Hyväntuulisilla tunneilla saadaan aina kivoja kuvioita ja tärkeää päivitystä perustekniikkaan.

Kimmo Luukkonen
Kimmo on tanssinopettamisen rautainen ammattilainen, jonka persoonallinen tyyli ja hersyvä huumori takaavat sen, että tunneilla sekä viihtyy että oppii.
Matias Löyttyniemi
Matias on kuubalaisiin tansseihin erikoistunut, uskomattoman valloittava ja taitava opettaja. Matias painottaa tunneillaan tanssin ja musiikin suhdetta sekä hyvää parityöskentelyä. Lue lisää: https://www.timbero.fi/

Merja Kimari ja Väiski Lindroos
Merja ja Väiski ovat monelle Taitokolmiolaiselle tuttu konkariopettajapari. Merjan ja Väiskin tunneilla on iloinen tunnelma, ja kotiinviemisiksi saa aina kivoja, käyttökelpoisia kuvioita.

Tuomas Sillanpää & Reetta Koivuniemi
Tuomas ja Reetta ovat rock&swing -tanssien vauhtikaksikko. Kisamenestystä parille on kertynyt runsaasti sekä Suomesta että ulkomailta. Opettajina Tuomas ja Reetta painottavat tekniikkaa ja musiikintulkintaa tasapuolisesti. Tämän kaksikon jokainen tunti on sekoitus tekniikkaa, hikeä, hyvää musiikkia sekä hauskaa tekemistä. Tuomaksen ja Reetan upeaa tanssia voit ihastella vaikka tästä videosta.

Ari Siren ja Seita Ketoluoto
Ari ja Seita tanssivat ja opettavat argentiinalaista tangoa dynaamisin maustein. He painottavat opetuksessa hyvää tekniikkaa, kontaktia ja parin välistä kommunikaatiota unohtamatta musikaalisuutta ja tanssin iloa. Arin ja Seitan tavoitteena on antaa jokaiselle tanssijalle hyvä pohja, jolla kukin voi luoda oman tulkintansa argentiinalaiseen tangoon.

Tiina Ranta
Tiina on taitava ja ihastuttava opettaja, jonka rauhallinen ja kannustava opetustapa luo miellyttävät puitteet oppimiselle. Tiinalla on monipuolinen tanssitausta ja lämmin ote opettamiseen.

Kirsi Tarvainen
Kirsi on Taitokolmion riveistä tuttu, tanssimiseen monipuolisesti hurahtanut tanssinohjaaja. Kirsi painottaa opetuksessaan hyvää perustekniikkaa ja parityöskentelyä: koska kyse on paritanssista, on tärkeää opetella tanssimaan niin, että myös parilla on hyvä olla yhteisen tanssin aikana.