Opettajaesittelyt

Ylpeänä esittelemme mahtavan opettajakaartimme! Tästä porukasta löytyy upeaa tanssiosaamista, erinomaisia opetustaitoja ja ennen kaikkea
mahtavaa asennetta ja hyvää meininkiä.

Tutustu kauden opettajiin ja tule mukaan viihtymään ja oppimaan!

Timo Hakkarainen, Marjo Kiukaanniemi
Marjo ja Timo ovat opiskelleet tangoa yhdessä ympäri maailmaa vuodesta 2009 lähtien. He ovat opettaneet tangoa niin ammattiesiintyjille kuin tanssin harrastajille vuodesta 2011 alkaen. Yhdessä kaksikko luotsaa myös Tangoteatteri Kiukkaraista. Marjon ja Timon opetus on ihmisläheistä ja usein myös leikkisää, sillä vaikka kyse on niinkin vakavasta asiasta kuin tango, niin iloa ei pidä unohtaa.

Bettina Karppinen

Bettina on iloinen ja räiskyvä tanssinopettaja, jonka tunnilla raikaa sekä napakat neuvot että tarttuva nauru. Bettinalla on monipuolinen tanssitausta kilpa- seura- sekä rock&swing- tansseista. Opetuksessaan Bettina painottaa erityisesti vienti-seuraamista, hyvää tanssitekniikkaa sekä parin välistä tanssikemiaa.

Jyrki Keisala
Jyrki on hyväntuulinen ja innostava opettaja, joka panostaa opetuksessaan hyvään tanssitekniikkaan, parityöskentelyyn ja läsnäoloon.

Jyrkin tunneilla huomaa, miten vähemmän on enemmän: kun keskitytään tasokkaaseen tanssimiseen kuviohäkkyröiden sijaan, tanssista tulee nautinnollisempaa ja hauskempaa.

Kimmo Luukkonen
Kimmo on tanssinopettamisen rautainen ammattilainen, jonka persoonallinen tyyli ja hersyvä huumori takaavat sen, että tunneilla sekä viihtyy että oppii.
Matias Löyttyniemi
Matias on kuubalaisiin tansseihin erikoistunut, uskomattoman valloittava ja taitava opettaja. Matias painottaa tunneillaan tanssin ja musiikin suhdetta sekä hyvää parityöskentelyä. Lue lisää: https://www.timbero.fi/

Merja Kimari ja Väiski Lindroos
Merja ja Väiski ovat monelle Taitokolmiolaiselle tuttu konkariopettajapari. Merjan ja Väiskin tunneilla on iloinen tunnelma, ja kotiinviemisiksi saa aina kivoja, käyttökelpoisia kuvioita.

Tuomas Sillanpää & Reetta Koivuniemi
Tuomas ja Reetta ovat rock&swing -tanssien vauhtikaksikko. Kisamenestystä parille on kertynyt runsaasti sekä Suomesta että ulkomailta. Opettajina Tuomas ja Reetta painottavat tekniikkaa ja musiikintulkintaa tasapuolisesti. Tämän kaksikon jokainen tunti on sekoitus tekniikkaa, hikeä, hyvää musiikkia sekä hauskaa tekemistä. Tuomaksen ja Reetan upeaa tanssia voit ihastella vaikka tästä videosta.
Tiina Ranta
Tiina on taitava ja ihastuttava opettaja, jonka rauhallinen ja kannustava opetustapa luo miellyttävät puitteet oppimiselle.

Kirsi Tarvainen
Kirsi on Taitokolmion riveistä tuttu, tanssimiseen monipuolisesti hurahtanut tanssinohjaaja. Kirsille tärkeää sekä tanssissa että tunneilla on hyvä parityöskentely, mukava tunnelma ja positiivinen suhtautuminen sekä itseen että tanssipariin.

Hanna Tuominen
Hanna Tuominen on pirtsakka pakkaus Parolasta. Opettajana Hanna on positiivinen ja kannustava. Hän haluaa jokaisen kehittyvän omalla tavallaan ja löytää juuri itselleen sopivan tavan tanssia. Ota siis tunneille mukaasi rento asenne ja halu kehittyä.

Hannan ajatuksia tanssimisesta voit käydä lukemasta Hannan blogista: https://hannatuominendance.com