Kevään 2021 tanssikurssit

Koronarajoitukset alueella jatkuvat ainakin helmikuun loppuun asti, joten normaalit kurssit ovat tauolla ainakin helmikuun ajan. Seuraamme tilannnetta ja toivomme, että kurssit voidaan käynnistää mahdollisimman pian.

Keväällä tanssitaan kahtena päivänä viikossa: keskiviikkona ja torstaina.

Keskiviikko:
Klo 18:00-19:30 Alkeet (vihreä)
Klo 19:30-21:00 Alkeisjatko (sinivihreä)

Alkeiskurssi sopii sinulle, jos et ole tanssinut ennen tai jos illan laji on uusi. Tunnit sopivat myös perustaitojen vahvistamiseen ihan kaikille.
Alkeisjatko puolestaan sopii sinulle, jos lajin perusaskeleet ja muutama peruskuvio on jo hallussa. Kannattaa kuitenkin tulla mukaan jo klo 18 alkavalle tunnille, sillä alkuillan tunnit ovat hyvä pohja loppuillan alkeisjatkokurssille.

Torstai
Klo 18:00-19:30 Alkeisjatko (sinivihreä)
Klo 19:30-21:00 Jatko (sininen)

Alkeisjatkon tunnit sopivat sinulle, jos lajin perusaskeleet ja muutaman peruskuvio on jo hallussa.
Jatkotason tunnit ovat selvästi haastavammat ja ne on tarkoitettu kurssilaisille, jotka tanssivat jo sujuvasti illan lajia. Jos tulet jatkotason tunnille, kannattaa tulla mukaan jo klo 18, sillä alkuillan oppeja tarvitaan loppuillan kurssilla.


Koronatilanteesta johtuen tunneilla tanssitaan vain oman parin kanssa ja parinvaihtoa ei ole käytössä.


Taitokolmion kurssit on tarkoitettu jäsenille, ja voit liittyä jäseneksi nettisivujen kautta vaikka heti. Voit myös kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä.