Kevään paritanssikurssit Keravalla ja Tuusulassa
-tervetuloa mukaan tanssimaan ja pitämään hauskaa!

Maanantai klo 18-21, Svenskbacka skola, Kannistonkatu 5, Kerava, Keskitason kurssi pidempään tanssineille. Tule yksin tai parin kanssa ilman ennakkoilmoittautumista. Lue lisää kurssitasoista.

Keskiviikko klo 18-21, Sompion koulu, Aleksis Kiven tie 18.
Lavatanssien peruskurssi: lähdetään liikkeelle aivan alkeista, eli mitään ei tarvitse osata ennakkoon. Tule yksin tai parin kanssa ilman ennakkoilmoittautumiset.

Torstai klo 19-21, Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula.
Alkeisjatkotunnit kurssilaisille, jotka osaavat kulloisenkin tanssilajin perusteet (perusaskel ja joku peruskuvio). Sopii erinomaisesti sinulle, jos olet käynyt alkeet syksyllä 2019 tai joskus aikaisemmin. Myöskin aivan täydellinen kurssi pidempään tanssineille, jotka haluavat vahvistaa perustekniikkaa.

Argentiinalainen tango keväällä 2020 -ilmoittaudu parin kanssa
Keväälle suunnitellaan Arin ja Seitan argentiinalaisen tangon jatkokurssia. Kurssi pidettäisiin tiistaisin 21.1. alkaen Hyrylän Torpalla klo 19-21. Kurssin kesto on 7 viikkoa.
lmoittaudu parin kanssa tällä lomakkeella. Huomaa, että kurssi on tarkoitettu jatkotason tanssijoille, eli vaatii käytönnössä vähintään muutaman vuoden tanssikokemusta argentiinalaisesta tangosta.

Tule mukaan yksin tai parin kanssa

Valitse itseäsi kiinnostavat lajit sekä oikea kurssitaso ja tule mukaan! Kursseille voit tulla mukaan yksin tai parin kanssa -meillä toimii vapaaehtoinen parinvaihto, ja kaikki pääsevät tanssimaan. Kursseille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen (paitsi argentiinalaiseen tangoon), mutta tule paikalle hyvissä ajoin ennen tuntia, niin ehditään hoitaa ilmoittautumiset ja kurssi pääsee alkamaan ajallaan.

Tervetuloa mukaan!