Seuraavat tapahtumat

-
Takaisin kuukausinäkymään »

31.5.2021

Takaisin tanssiparketeille: foksi ja tango -Kirsi TarvainenMaanantai  31.5.2021 - Männistön lava, Kellokoski

Klo 18:00-21:00 Hidas valssi ja valssi 

Takana on melkoinen tanssitauko, joten kesäkausi käynnistyy "Takaisin tanssiparketeille" -teemaviikolla. Kerrataan foksin, tangon, hitaan valssin ja valssin perusteet niin että päästään taas mukaviin tanssifiiliksiin.

Maanantaina 31.5. käydään läpi foksi ja tango Kirsi Tarvaisen kurssilla; torstaina 3.6. vuorosssa on hidas valssi ja valssi Tiina Rannan vetämänä. Nämä kurssit sopivat sinulle, jos osaat suurinpiirtein tanssilajien perusaskeleet ja oikean käännöksen. Ja vaikka olisit pidempään tanssinut konkari, tule silti mukaan nauttimaan ihanasta kesälavatunnelmasta ja hyvästä musiikista.

Varotoimenpiteenä koronalle kurssilla tanssitaan vain oman parin kanssa eikä parinvaihtoa järjestetä. 

Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittaudutaan etukäteen parin kanssa. Näin voimme varmistaa, että väkimäärä pysyy maltillisena ja turvavälit voidaan säilyttää. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Kurssipaikka: Männistön tanssilava, Männistöntie, Kellokoski. Lava on joen rannalla aivan Kellokosken kirkon vierellä. Lavan edessä on iso parkkipaikka.

Hinta: 15/ilta (3h), tai 60e 5-kerran sarjalippu

Maksutavat: Tarkista maksutavat tältä sivulta. Kesän kurssilla suosimme korttimaksua ja toivomme mahdollisimman vähäistä käteisen käyttöä. Tule kurssille hyvissä ajoin ennen kurssin alkua, että ehdimme hoitaa maksut ilman ruuhkautumista. 

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion ja yhteistyöseurojen jäsenille. Yhteistyöseuroja ovat Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat ja Länsi-Uudenmaan tanssijat. Ota jäsenkortti mukaan tunneille tullessasi. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla tai paikan päällä. 

Varotoimet koronan suhteen: 
-Tule tunnille ajoissa, että pystytään välttämään ruuhkat ilmoittautumisen yhteydessä.
-Kurssilaisten nimet ja puhelinnumerot säilytetään kaksi viikkoa mahdollisten korona-altistusten vuoksi
-Pestään ja desinfioidaan käsiä ahkerasti ja säilytetään turvavälit muihin niin hyvin kuin mahdollista. 
-Luonnollisesti tunnille saa tulla vain täysin terveenä -jos sinulla on yskää, nuhaa tai mitä tahansa muita oireita, jätä tunti väliin. Jos olet matkustanut ulkomailla, pidä kahden viikon tauko kursseissa. 

TiinaRanta_web.jpg

Alkeisjatko