Elokuun 2020 tanssikurssit

Tämän kesän tanssikurssit käynnistyvät elokuussa. Kurssit pidetään tuttuun tapaan Männistön kesäisellä tanssilavalla Kellokoskella

Kurssien toteutustapa määräytyy senhetkisten koronaohjeistusten mukaan, mutta alustavasti maanantain tunnit ovat soolotunteja ja torstain tunnit paritanssitunteja. Myös soolotunneilla keskitytään lavatanssiin ja hiotaan niitä asioita, jotka vievät meidän paritanssitaitoja parempaan suuntaan.

Kurseille on ennakkoilmoittautuminen ja osallistujamäärä on rajattu, jotta pystymme pitämään turvavälit. Rajatun osallistujamäärän vuoksi kurssit ovat avoimet vain Taitokolmion jäsenille. Ilmoittautumissivut aukeavat heinäkuun lopulla. Tarkempia ohjeita elokuun tanssitoimintaa varten saadaan heinäkuun puolessa välissä, ja mikäli rajoitukset poistuvat, pidetään kurssit samaan tapaan kuin aina ennenkin.

Kurssi-infoa

Kesän kurssien tasona on "kiva, rento kesätaso". Meillä on takana melkoinen tanssitauko, joten perusasioita kertaillaan joka kurssilla ja siitä edetään pikkuhiljaa uusiin asioihin. Paritanssikurssit eivät kuitenkaan ole alkeiskursseja, vaan tanssilajin perusteet (rytmi, perusaskel, pari peruskuviota) tarvitaan pohjalle. Soolotanssikurssit sopivat parhaiten perusaskeleet osaaville, mutta mukaan voi tulla myös opettelemaan uusia lajeja.

Kurssipaikan osoite: Männistöntie, Kellokoski

Kesäkurssien hinnat: 10e/ilta.


Huom! Muutokset kurssiohjelmaan ovat mahdollisia ja tänä kesänä jopa todennäköisiä. Seuraa jäsentiedotteita ja Taitokolmion Facebookia, ja tarkista päivitetyt tiedot nettisivuilta.

Kaikille kesän kursseille on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumissivut avataan heinäkuun lopulla. Mikäli osallistujamäärää joudutaan rajaamaan, kurssit ovat avoimia vain Taitokolmion omille jäsenille. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä tämän lomakkeen.


Päivä PVM KLO Laji(t) Opettaja(t) Soolo/pari
TO 30.7. 18:00-n. 22:30 KESÄKAUDEN AVAJAISTANSSIT MÄNNISTÖLLÄ
-ilmoittaudu mukaan parin kanssa
Ma 3.8. 18:00-19:30
19:30-21:00
Rumba, soolo
Tango, soolo
Saara Tuikkala Soolotanssi
To 6.8. 18:00-19:30
19:30-21:00
Suljetun otteen tanssit (foksi, tango...)

Jyrki Keisala
Paritanssi
Ma 10.8. 18:00-19:30
19:30-21:00
Cha cha, soolo
Tango, soolo
Saara Tuikkala Soolotanssi
To 13.8. 18:00-19:30
19:30-21:00
Hidas valssi
Fusku

Bettina Karppinen
Paritanssi
Ma 17.8. Salsa, soolo:
-illan aikana tanssitaan salsaa ja tutustutaan tarkemmin salsamusiikin saloihin
Matias Löyttyniemi Soolotanssi
To 20.8. Bugg Rake Salo Paritanssi
Su 23.8. Aurinkomäen katutanssit Keravalla --- ---
Ma 24.8. Kesäkauden päätöstanssit Männistöllä