Kesän 2018 paritanssikurssit Männistön lavalla

Tangoa, salsaa, rumbaa, fuskua, buggia ja paljon muuta -tule mukaan yksin tai parin kanssa!

Kesän parhaat tanssikurssit tanssitaan Männistön tanssilavalla, Tuusulan Kellokoskella. Kesäinen tanssilavatunnelma, hyvät opettajat ja kivat kurssikaverit tekevät näistä kursseista ikimuistoiset.

Kesän tanssikurssiohjelma

Kesän tanssikurssiohjelma löytyy kurssikalenterista. Valitse valikosta haluamasi kuukausi, niin näet sen kuukauden kurssit. Kesäkurssit alkavat toukokuussa.

Kurssipäivät kesällä ovat maanantai ja torstai, ja tunnit pidetään aina klo 18-21. Kesä jakautuu kahteen osaan: toukokuun puolesta välistä tanssitaan juhannusviikolle asti, jonka jälkeen pidetään muutaman viikon kesätauko. Kurssit jatkuvat vauhdikkaasti rockabillyn merkeissä maanantaina 30.7. ja sitten tanssitaankin elokuun loppuun saakka.

Kurssitasot

Kurssitasot kesällä ovat perusteet ja keskitaso. Perusteiden tunneille (vihreät kurssit) voit tulla ilman mitään etukäteistaitoja, ja keskitason kurssit (siniset kurssit) puolestaan on tarkoitettu jatkotason kurssilaisille, joiden tanssi sujuu jo. Tarkista tasokuvaus jokaisen kurssin kohdalta ja valitse vain ne kurssit, joille oma tanssitaitosi riittää -näin varmistamme mukavat tanssikurssit kaikille.

Hinta

15e/koko ilta.
10e/yksi laji (niinä iltoina, kun ohjelmassa on kaksi eri lajia)
Kurssit on tarkoitettu Taitokolmion jäsenille, ja jäsenmaksu on 20 euroa kalenterivuodelta. Jäseneksi voit liittyä nettisivujen kautta. Voit myös kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä.

Kurssi-infoa

Kursseille voit tulla yksin tai parin kanssa -käytämme vapaaehtoista parinvaihtoa, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Saa tietysti tanssia myös oman parin kanssa, jos haluat. Kursseille ei tarvitse ilmoittautua, mutta tule paikalle hyvissä ajoin, että ehditään hoitaa ilmoittautumiset ja rahastukset ennen tunnin alkua.

Osoite

Männistön osoite on Männistöntie, Kellokoski. Lava sijaitse joen rannalla, Kellokosken kirkon vasemmalla puolella


Tervetuloa viettämään mahtavaa tanssikesää!