Seuraavat tapahtumat

-
Takaisin kuukausinäkymään »

1.12.2022

Lavatanssin peruskurssi pikkujoulutunnelmissaTorstai  1.12.2022 - Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula

Klo 18:00-19:30 Salsa

Klo 19:30-21:00 Humppa

Syksyn alkeiskurssin viimeinen kurssikerta siirtyi keskiviikolta torstaille ja paikkana on nyt Hyrylän Torppa. Ohjelma on kuitenkin sama, eli salsaa ja humppaa tanssitaan pikkujoulutunnelmissa! Tämä on kolmas kurssikerta, joten tälle tunnille tarvitset jo salsan/humpan perusaskeleet ja pari peruskuvioita. 

-Ota tonttulakki mukaan, jos sellainen löytyy (tai jotain muuta rekviisittaa)
-Tarjolla pieniä jouluherkkuja
-Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lahjakortteja kevään kursseille

Tervetuloa mukaan kaikki Taitokolmiolaiset! 

Parinvaihto: Kurssilla toimii aktiivinen parinvaihto, joten voit tulla mukaan ilman omaa paria -toki saat tanssia myös oman parisi kanssa.


Ilmoittautuminen: Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen -tule kuitenkin paikalle hyvissä ajoin ennen tuntia, niin ehditään hoitaa maksut ja ilmoittautumiset, ja tunti pääsee alkamaan ajallaan. 

Kurssipaikka: Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula
Kurssiaika: Klo 18:00-21:00
Kurssihinnat:
15e/koko ilta (tai 60e/5 kerran kortti)
10e/yksi osio (tai 40e/ 5 kerran kortti)
Maksutavat: Katso maksutavat täältä


Pikkujoulusalsat_ja_humpat.png

7.12.2022

Taitokolmion syyskokous Hyrylän TorpallaKeskiviikko  7.12.2022 - Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula

Taitokolmion sääntömääräinen syyskokous pidetään 7.12. klo 19. Hyrylän Torpalla. Kokoukseen voi osallistua paikan päällä tai etänä Microsoft Teams:in kautta. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Taitokolmion jäsenet.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia (taitokolmio@hotmail.com) ja kerro osallistutko paikan päällä vai etänä. Ilmoittautuneille lähetetään kokousmateriaalit sähköpostilla etukäteen. Teams:in kautta osallistuville lähetetään myös kutsulinkki, jota klikkaamalla pääsee mukaan kokoukseen.

Asialistalla on tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti, johtokunnan valinta sekä muut sääntömääräiset asiat. Virallisten asioiden jälkeen sana on vapaa ja kuulemme mielellämme ajatuksia ja toiveita menneestä ja tulevasta ohjelmasta.

Hyrylän Torpan osoite on Koskelantie 4, Tuusula.

Tapahtuma

Alkeiskurssi