Seuraavat tapahtumat

-
Takaisin kuukausinäkymään »

30.7.2020

Kesäkauden avajaistanssit (oman parin kanssa) Torstai  30.7.2020 - Männistön lava, Kellokoski
Tänäkin vuonna Männistön kesäkausi alkaa aloitustansseilla -vaikka kausi päästäänkin starttaamaan vasta heinäkuun lopussa. Illan orkesterina toimii upea Katja & Fernanda, joten mahtavat tanssit on tulossa!

Koronarajoitusten vuoksi tämän vuoden tanssit pidetään rajatulle osallistujamäärälle ja tanssitaan vain yhden parin kanssa. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että määrätyt turvavälit säilyvät ja voimme tanssia turvallisesti. Elokuun lopun päätöstanssit pyritään pitämään tutulla tavalla parinvaihdolla, ellei koronatilanne muuta vaadi.


Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon parin kanssa ja paikalle saa tulla vain jos on ilmoittautunut ja saanut vahvistuksen siitä, että mukaan mahtuu.
Tapahtuma on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon, ja pääset mukaan, jos joku pari peruu.  Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.

Tasapuolisuuden vuoksi otamme ilmoittautumisia vastaan vain lomakkeen kautta, emmekä esimerkiksi sähköpostilla. Rajatun osallistujamäärän vuoksi nämä tanssit ovat avoimet vain Taitokolmion jäsenille. Jäseneksi ehtii toki vielä liittyä nettisivujen kautta.

Luonnollisesti tansseihin saa osallistua vain täysin terveenä. On myös jokaisen tehtävä huolehtia turvavälien säilyttämisestä ja pyrkiä pitämään riittävää välimatkaa muihin tanssijoihin. Tehdään näistä yhdessä turvalliset tanssit <3
Kahvio palvelee tuttuun tapaan ja tarjolla on kahvia, teetä ja pientä makeaa ja suolaista syötävää.

Tervetuloa!

Katja-ja-Fernanda-slider-0220.jpg

Tapahtuma