Seuraavat tapahtumat

-
Takaisin kuukausinäkymään »

29.7.2019

Lattaritekniikka (rumba-bolero ja cha cha) -Saara Tuikkala Maanantai  29.7.2019 - Männistön lava, Kellokoski

Klo 18-21

Mahtava kattaus lattaritekniikkaa Saara Tuikkalan opissa! Miten saadaan rumba-bolerosta herkullisempaa ja cha cha:sta sähäkämpää? Saara on upea tanssija ja tanssinopettaja, ja tämän illan aikana hän antaa meille eväitä ja harjoituksia, joilla voidaan viedä omaa tanssia lattarimaisempaan suuntaan. 

Näin Saara kuvaa itseään opettajana: "Tanssinopettajana olen tavoitteellinen, myönteinen, kannustava ja jämäkkä. Kannustan oppilaitani tutkimaan omaa kehoaan ja rohkaisen heitä oppimaan ja löytämään uusia asioita itsestään." 

Kurssitaso: Keskitaso: kurssi sopii kaikille, jotka osaavat rumba-boleroa ja cha cha:ta jo sujuvasti. 

Kurssi-infoa: Tule yksin tai parin kanssa -meillä toimii parinvaihto ja kaikki pääsevät tanssimaan. Ei ennakkoilmoittautumisia, mutta tule kurssille hyvissä ajoin. Kurssilla otetaan valokuvia ja joskus pieniä videonpätkiä, ja näitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Kurssipaikka: Männistön tanssilava, Männistöntie, Kellokoski. Lava on joen rannalla aivan Kellokosken kirkon vierellä. Lavan edessä on iso parkkipaikka.

Hinta: 15e/ilta
Sarjalippu (5 kertaa): 60e

Jäsenyys: Kurssi on tarkoitettu Taitokolmion sekä yhteistyöseurojen (Hyvinkään Hymyhuulet, Lohjan Lavatanssijat, Länsi-Uudenmaan tanssijat) jäsenille. Voit kokeilla kursseja kaksi kertaa ennen jäseneksi liittymistä. Jäseneksi voit liittyä nettisivuilla.

Saara_Tuikkala.jpg

Keskitaso